Responsive Design

Responsive Design

Responsive Design

Responsive Design

Responsive Design

Είναι ακόμα μια απαραίτητη προϋπόθεση για να φανείτε πολύ ψηλά στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της google.

Σε μια εποχή που το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων ιστοσελίδων δεν δίνει βάση σε όλα αυτά, εμείς μέσα απο την διαδικασία της έρευνας σας δίνουμε τις σωστές συμβουλές και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορείτε επάξια να κερδίσετε μια από τις κορυφαίες θέσεις μέσα στην μηχανή αναζήτησης.

Καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση των χρηστών σημαίνει περισσότεροι επισκέπτες.

Responsive Design-7

Responsive & Cross Platform Design

Για να μπορέσει μια ιστοσελίδα να είναι ευχάριστη προς τον χρήστη, θα πρέπει να ειναι Responsive δηλαδή να ταιριάζει άρτια σε κάθε συσκευή, όπως οθόνες PC,laptop, tablet καθώς και κινητών.

Εικόνες και περιεχόμενο πρέπει να ταιριάζουν άρτια, ούτως ώστε η ιστοσελίδα να προβάλλεται δίχως προβλήματα σε κάθε συσκευή και να είναι ευχάριστη στην ανάγνωση από τον χρήστη.

Αυξανόμενη χρήση mobile συσκευών

Responsive σχεδιασμός σημαίνει λιγότερος χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας και επίσης αυξάνει το SEO (Search Engine Optimization)δίνοντας τη δυνατότητα για υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Αποτελέσματα επί %

  • Desktop
  • Mobile
  • Tablet
Responsive Design-3
Responsive Design-4

Συνήθως οι χρήστες επισκέπτονται κυρίως ιστοσελίδες μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Το ποσοστό αυτό αγγίζει το 80% των συνολικών χρηστών, και αυτό σηματοδοτεί πως η χρήση διαδικτύου μέσω κινητών συσκευών αναπτύσσεται με ταχύτατο ρυθμό.

Οι χρήστες των κινητών συσκευών περιμένουν να φορτώσουν
οι ιστοσελίδες σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Όμως το 85% των ιστοσελίδων φορτώνουν αρκετά αργά στα κινητά (περίπου 5 και πλέον δευτερόλεπτα) γεγονός που απογοητεύει τους χρήστες.

Responsive & Cross Browser Design

Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να λειτουργεί επίσης με σωστό τρόπο προσαρμοσμένη σε όλους τους περιηγητές (Mozilla, Chrome, Opera, Explorer, Safari κ.α).

Η εμπειρία του επισκέπτη να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμφάνιση της κάθε ιστοσελίδας και γι αυτό το λόγο διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο σε κάθε περιηγητή ανεξαρτήτως προτιμήσεων.

Αποτελέσματα επί %

  • Firefox
  • Chrome
  • Safari
  • Opera
  • Άλλα

Στην Websites Design είμαστε αποφασισμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα.