ΟΙΚΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΟΙΚΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗ

LINK: http://www.oikias.gr

Σχεδιασμός Γραφικού Περιβάλλοντος: 
Το asprint.gr μια ιστοσελίδα προβολής καταστήματος.


Γίνεται χρήση ενός συστήματος ειδικά προσαρμοσμένου στις ανάγκες του πελάτη με διάφορες παροχές όπως αυτόματο υπολογισμό μεταφορικών,ειδικό σύστημα πληρωμής που επιτρέπει πολλούς τρόπους πληρωμής (πιστωτική, paypal, αντικαταβολή κλπ.),αυτόματο υπολογισμό φόρων και ότι άλλο ζητηθεί από τον πελάτη.

Σχεδιασμός Διαχείρισης Ιστοσελίδας: Το Διαχειριστικό κομμάτι της ιστοσελίδας είναι δομημένο έτσι ώστε να παρέχει στον διαχειριστή της σελίδας σωστό και ταχύ έλεγχο του περιεχομένου και εύκολη καταχώρηση νέων κειμένων, πολυμέσων και υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρία του.

Responsive: Η ιστοσελίδα είναι full responsive δηλαδή προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες PC, Laptop, Tamplete, mobile κλπ.

SEO: Η ιστοσελίδα είναι φιλική ως προς τις μηχανές αναζήτησης

Μάθετε περισσότερα για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας διαβάζοντας τα παρακάτω:

Ο κάθε επαγγελματικός χώρος έχει ανάγκη από τον δικό του μοναδικό διαδικτυακό καθρέφτη.

Μια ιστοσελίδα επαγγελματική και σωστά δομημένη θα επιτρέπει στον επαγγελματία να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του με αποτελεσματικό τρόπο. Όμως η επιτυχία μιας ιστοσελίδας καθορίζεται από τη σύνθεση της. Απαραίτητη είναι η έρευνα ανταγωνισμού, η ανάλυση αναγκών και το πλάνο στρατηγικής!

Μέσα στην αρχική τιμή είναι η εκπαίδευση για σωστή διαχείριση της ιστοσελίδας, μετά την ολοκλήρωση της. Η δωρεάν υποστήριξη του site από εμάς διαρκεί 6 μήνες. Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται έπειτα από την μεταξύ μας συνεννόηση.

Η εμπειρία μας σε τεχνικά θέματα μας βοηθάει να πετυχαίνουμε το καλύτερο συνατό αποτέλεσμα σε θέμα εμφάνισης & ταχύτητας. Κάθε σας ιδέα για εμάς είναι πολύτιμη και θα χαρούμε να την ακούσουμε.

Στη Websitesdesign δημιουργούμε τις Ιστοσελίδες με φάρο μας την αισθητική, τη λειτουργικότητα αλλά και την αναγνωρισιμότητα του site σας.

ΟΙΚΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗ