Νail Tips

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – Νail Tips

LINK: http://www.nailtips.gr

Το Nail Tips είναι ένα κέντρο αισθητικής το οποίο παρέχει τη δυνατότητα αγοράς των προϊόντων του online.


Γίνεται χρήση ενός συστήματος ειδικά προσαρμοσμένου στις ανάγκες του πελάτη με διάφορες παροχές όπως αυτόματο υπολογισμό μεταφορικών,

ειδικό σύστημα πληρωμής που επιτρέπει πολλούς τρόπους πληρωμής (πιστωτική, paypal, αντικαταβολή κλπ.),αυτόματο υπολογισμό φόρων και ότι άλλο ζητηθεί από τον πελάτη και ότι άλλο ζητηθεί από τον πελάτη.

Σχεδιασμός Διαχείρισης Ηλεκτρονικού καταστήματος: Το Διαχειριστικό κομμάτι του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι δομημένο έτσι ώστε να παρέχει στον διαχειριστή της σελίδας σωστό και ταχύ έλεγχο του περιεχομένου και εύκολη καταχώρηση νέων κειμένων, πολυμέσων και υπηρεσιών που παρέχονται από την εταιρία του.

Responsive: Η ιστοσελίδα είναι full responsive δηλαδή προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες PC, Laptop, Tamplete, mobile κλπ.

SEO: Η ιστοσελίδα είναι φιλική ως προς τις μηχανές αναζήτησης

Μάθετε περισσότερα για την κατασκευή ενός E-shop διαβάζοντας τα παρακάτω:

Η εμφάνιση του eshop αποτελεί το προφίλ της εταιρείας σας στο διαδίκτυο γι αυτό το λόγο πρέπει να είναι σύγχρονο και σχεδιαστικά όμορφο, εύκολο στη χρήση και ελκυστικό.

To ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου και αφορά τη χονδρική ή λιανική πώληση προϊόντων μέσω Διαδικτύου.

Κάθε διαδικασία αγοράς πρέπει να είναι ταχύτατη απλοποιημένη !

Με το one-page checkout η διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς ενός προϊόντων γίνονται σε μία μόνο σελίδα ταχύτατα χωρίς επιπλέον παρεμβάσεις.

Οι λεπτομέρειες τόσο στην λειτουργικότητά του όσο και στον βασικό σχεδιασμό είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

Στην Websitedesign σας βοηθάμε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

Νail Tips